Kaman Fm Kaman Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:  
 Ana Sayfam Yap || Sık Kullanılanlara Ekle

...:::KaMaNLiLaR.NeT HıZLı MeNü :::...

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 503 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Yazdır  
Gönderen Konu: Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım  (Okunma Sayısı 503 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
12 Eylül 2008, 12:41:31
Yönetici
Hür
*
Üye No: 1
Üye Rep Durumu +5808/-0
Kişisel Mesaj: Kamanlilar.net
Şu an Burda Değil
« : 12 Eylül 2008, 12:41:31 »

Kenan Dkaya: Diyor Ki...
Öncelikle yeni konu eklemeden önce ekliyeceğimiz konunun forumda olup olmadığını kontrol etmeliyiz.
Bunun için Buradan Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
ARAMA
yapmalıyız.

Eğer ekleyeceğiniz konu forumda yoksa Kamanlilar.net içeriği sayfasından ekliyeceğimiz konunun bölüm başlığını ve alt başlıgını buluyoruz.

Ben örnek olarak HOŞGELDİNİZ BÖLÜMÜNE  tıklayarak ilgili bölüme giriyoruz.
Açılan sayfada aşağıda olduğu gibi Yeni Konu butonuna tıklıyoruz.

Yeni bir konu eklemek için açılan bu sayfamızda çeşitli bölümler var.
Bu bölümleri nasıl kullanacağız... Sırayla ilerleyelim.

İlk olarak Konu başlığı ve ekliyeceğimiz konuyla ilgili kısa bir açıklama giriyoruz

bu bölümü başarı ile geçtikten sonra karşımıza Düzenleme için kullanacağımız araçlar bölümü geliyor.
Gerekli ayarları ister şimdiden ister metinimizi yazdıktan sonra yapabiliriz... Bu bölümde renk,font ve diğer ayarlar yer almaktadır.

İleti içeriği bölümü bizim yeni konumuzun içeriğini yazacağımız yerdir.

Hepsini göster linkine tıkladığımızda karşımıza aşağıdaki gibi bir pencere açılır.
Yine istediğimizin üzerine tıklayarak iletimizin içine aktarabiliriz

Mesaj iletimizi hazırladıktan sonra mesajımızla ilgili çeşitli seçenekler sunulmuş bize...
Buradan seçimimizi yapıyoruz.

Ve sona iyice yaklaştık.Şimdi ekleyeceğimiz konuya dosya ekleyebiliriz.Dosya ekleme hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Son olarak hazırladığımız iletiyi gönderme işi kaldı.Benim tavsiyem bir önizleme yapmanız...
Şekil içerik düzen yönünden ön izlemede kontrolünüzüde yaptıktan sonra Yeni Konu Yolla butonuna basıyoruz.
İşte hepsi bu kadar.

Bu Sayfayı Paylaş
Facebook'a Ekle Twitter Ekle Google Ekle Yahoo Ekle Del.icio.us Ekle Stumbleupon Ekle Technorati Ekle Digg Ekle Furl Ekle Newsvine Ekle Reddit Ekle Linkedin Ekle Friendfeed Ekle
« Son Düzenleme: 12 Eylül 2008, 12:44:42 Gönderen: admin »
Kenan Dkaya'un İmzası...
Kaman İlçemizde Yetişen Ürünleri Satın

Almak İçin Tıklayınız...

Kaman Ceviz, Cevizli Sucuk Kaman Ay çekirdeği ve bir çok ürüne ulaşmak artık çok kolay...

Üstelik Kapınıza Teslim..

Satın Almak İçin Tıklayınız......

İster Peşin Ödeyiniz ( Banka Havalesi + Kredi Kartı Tek Çekim)

Anlaşmalı Kredi Kartlarına 12 Takside Kadar Vade Seçenekleri ile kolay kolay ödeyin.

Taksitli Kartlar | VISA, MASTERCARD

*Maximum *Bonus *Şekerbank Bonus *Worldcard *Axess

Sitenin Msn Adresimizi Eklemek İçin Tıklayın.
Kaman Forum Sayfası
« : 12 Eylül 2008, 12:41:31 »

Kaman Sitesi: Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Dosyası, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Belgesi, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Programı, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Oyunları, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Download, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Resimleri, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Hikayeleri, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Haberleri, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım İndir, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Yükle, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Videosu, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Arşivi, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Albümü,

Konu Linkleri: Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Dosyası, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Downloand , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Resimleri, Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Hikayeleri , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Haberleri , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım İndir , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Yükle , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Videosu , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Arşivi , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Şiiri , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Sözleri , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Nickleri , Foruma Yeni Konu Nasıl Eklenir Resimli Anlatım Yazıları ,
Sayfa:: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Kamanlilar.net Etiketler

Gitmek istediğiniz yer:  

SMF.GEN.TR LİNK PROJESİ

Sitemap2 -Sitemap3 -Sitemap4-Google Tagged-Url Liste

Wap - Wap2 - Wap Forum - XML - Rss-Son Konular

Kaman Kaman FM KAMAN Kaman Radyo